Dandadan Anime Yeni Fragmanıyla 2024 Prömiyerini Açıkladı!

Daha önce anime uyarlaması alacağı duyurulan Yukinobu Tatsu‘nun mangası Dandadan, Jump Festa 2024 etkinliği esnasında 2024 yılı için yaptığı hazırlıkların detaylarını paylaştı.

dadadan 2024 ekim

İnsanın inancı sınandığında, doğaüstü ve bilimkurgu nihai ödül için çarpışır. Dandadan mangası, birkaç hafta önce resmi anime uyarlamasının duyurulmasının ardından, Ekim 2024 prömiyerini ve baş seslendirme sanatçılarını yeni bir güncellenmiş tanıtım fragmanıyla duyurmak için Jump Festa 2024 sahnesine çıktı.

Dandadan animesi için açıklanan ilk seslendirme sanatçıları arasında iki başrol oyuncusu Momo ve Okarun ile seri boyunca ortaya çıkacak iki ana doğaüstü varlık yer alıyor:

Shion Wakayama tarafından Momo Ayase (Lycoris Recoil‘deki Takina Inoue)

Natsuki Hanae tarafından Ken Takakura (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba‘dan Tanjiro Kamado)

Mayumi Tanaka tarafından Turbo-Granny (One Piece‘deki Luffy)

Kazuya Nakai tarafından ise Serpoian (One Piece‘den Zoro) seslendirilecek.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

İlgili

Dandadan Manga 2024 Yılında Anime Olarak Dönüyor!

Dandadan Konusu:

Momo Ayase, yüksek sesle söylenmemesi gereken bir ismi olduğu için “Okarun” lakabını taktığı okulunun UFO fanatiğiyle alışılmadık bir arkadaşlık kurar. Momo ruhlara inansa da uzaylıların saçmalıktan başka bir şey olmadığını düşünmektedir. Yeni arkadaşı ise tam tersini düşünmektedir. Meseleyi çözmek için ikisi de birbirlerinin yanıldığını kanıtlamak üzere yola koyulurlar: Momo bir UFO noktasına, Okarun ise perili bir tünele gider! Bundan sonra ortaya çıkan şey ise genç aşkın güzel bir hikayesidir… ve garip bir şekilde azgın uzaylılar ve ruhlar mı yoksa?

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours