That Time I Got Reincarnated as a Slime 3. Sezon Prömiyer Tarihini Açıkladı!

Daha önce prömiyer tarihi için yapılmış duyuruları olan That Time I Got Reincarnated as a Slime (Tensei Shitara Slime Datta Ken) 3. sezon için bir kez daha ileriye bakma zamanı geldi. Kasım 2022’de duyurulduktan ve Şubat ayında 2023 baharı olarak belirlendikten sonra, üçüncü sezon şimdi de Nisan 2024 tarihi belirlendi.

That Time I Got Reincarnated as a Slime 3. sezon

Üçüncü sezonun açılış teması STEREO DIVE FOUNDATION‘dan “PEACEKEEPER” şarkısı olacak ve single’ı 29 Mayıs 2024‘te Japonya’da yayınlanacak.

Ayrıca 30 Ocak 2024’te 10. yıldönümünü kutlayan özel bir program da olacak.

Fuse’un roman serisine dayanan That Time I Got Reincarnated as a Slime animesinin 2021’de yayınlanan son sezonu, Atsushi Nakayama (Absolute Duo) tarafından studio eightbit’te yönetilmişti. Ayrıca, Kazuyuki Fudeyasu (Welcome to Demon School! Iruma-kun) tarafından serinin kompozisyonu ve Ryoma Ebata (Stars Align animatörü) tarafından da karakter tasarımları yapılmıştı.

3. Sezonun tanıtım afişini (yukarıda) incelediğimize göre, işte yeni sezonun tanıtım fragmanı:

That Time I Got Reincarnated as a Slime (Tensei Shitara Slime Datta Ken) Konusu:

Şirket çalışanı Mikami Satoru rastgele bir katil tarafından bıçaklanır ve alternatif bir dünyada yeniden doğar. Ancak ters giden bir şeyler vardır. Nihayetinde, Slime olarak yeniden doğduğu ortaya çıkar! Rimuru adıyla bu yeni dünyaya atılan Satoru, tüm ırklara kucak açan bir dünya yaratma görevine başlar.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours