Dandadan Manga 2024 Yılında Anime Olarak Dönüyor!

Yukinobu Tatsu‘nun paranormal gizemli, savaş ve romantik komedi mangası Dandadan, anime adaptasyonu alarak önümüzdeki yıl yayınlanacağını hayranlarına bir tanıtım videosu paylaşarak duyurdu!

dandadan anime 2024

Paranormal tuhaflık hayranlarını bir sürpriz bekliyor çünkü Yukinobu Tatsu‘nun paranormal mangası Dandadan, 2024 yılında Japonya’da yayınlanacak bir TV animesine uyarlanıyor. Yeni duyurulan yapım için yayınlanan tanıtım afişinin (yukarıda) ardından bir de heyecan verici bir tanıtım videosu paylaşıldı!

Fuuga Yamashiro (Tatami Time Machine Blues yardımcı yönetmeni) Science SARU‘da animeyi yönetiyor ve Hiroshi Seko (Attack on Titan The Final Season, Chainsaw Man, Jujutsu Kaisen, Mob Psycho 100) seriyi denetliyor ve senaryolarını yazıyor. Müzikleri ise besteci Kensuke Ushio (Chainsaw Man, DEVILMAN Crybaby, Liz and the Blue Bird) yapacak. Naoyuki Onda (Mobile Suit Gundam Hathaway, Berserk: The Golden Age Arc) karakterleri hazırlarken, Yoshimichi Kameda (Mob Psycho 100) da uzaylıları ve doğaüstü varlıkları tasarlayacak.

İşte yayınlanan yeni tanıtım videosu:

Dandadan Konusu:

Momo Ayase, yüksek sesle söylenmemesi gereken bir ismi olduğu için “Okarun” lakabını taktığı okulunun UFO fanatiğiyle alışılmadık bir arkadaşlık kurar. Momo ruhlara inansa da uzaylıların saçmalıktan başka bir şey olmadığını düşünmektedir. Yeni arkadaşı ise tam tersini düşünmektedir. Meseleyi çözmek için ikisi de birbirlerinin yanıldığını kanıtlamak üzere yola koyulurlar: Momo bir UFO noktasına, Okarun ise perili bir tünele gider! Bundan sonra ortaya çıkan şey ise genç aşkın güzel bir hikayesidir… ve garip bir şekilde azgın uzaylılar ve ruhlar mı yoksa?

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours