Mission: Yozakura Family Animesinin Nisan Prömiyeri Açıklandı!

Bugün düzenlenen Jump Festa ’24 adlı etkinlikte, Hitsuji Gondaira‘nın Mission: Yozakura Family (Yozakura-san Chi no Daisakusen) adlı mangasının aynı isimli anime uyarlaması için bir tanıtım videosu yayınladı.

mission: yozakura family anime

Yayınlanan son tanıtım afişinin (yukarıda) ardından, Mission: Yozakura Family için ilk fragman ve bazı önemli ayrıntılar paylaşıldı!

Jump Festa 2024 sırasında, Yozakura Family animesinin SILVER LINK yapımcılığında Mirai Minato’nun (BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense) yönetmenliğini ve dizi kompozisyonunu üstlendiği serinin Nisan 2024‘te prömiyer yapacağı açıklandı.

Diğer önemli ekip üyeleri arasında ise karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni Mizuki Takahashi (Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation), sanat yönetmeni Hideto Nakahara (When Will Ayumu Make His Move?), ses yönetmeni Toru Kanegae (Pop Team Epic), 3D yönetmeni Makoto Endo (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex), renk tasarımcısı Manami Yamaguchi (Tearmoon Empire), editör Yuji Kondo (Sword Art Online Alicization), görüntü yönetmeni Atsushi Sato (Studio Shamrock) ve kompözitörler olarak Koji Fujimoto ve Osamu Sasaki (Sus4 Inc.) bulunuyor.

İşte yayınlanan yeni fragmanımız:

Mission: Yozakura Family (Yozakura-san Chi no Daisakusen) Konusu:

Aşırı utangaç bir lise öğrencisi olan Taiyo Asano’nun konuşabildiği tek kişi çocukluk arkadaşı Mutsumi Yozakura’dır. Ancak Mutsumi, inanılmaz güçlere sahip usta bir casus soyundan gelmektedir. En büyük abisi Kyoichiro, Mutsumi’ye takıntılıdır ve ona uzaktan yaklaşan herkesi öldürmeye çalışmaktadır – ve bir sonraki hedefi de Taiyo’dur! Taiyo’nun kendisini Kyoichiro’nun ölümcül pençelerinden kurtarmasının tek yolu ise Mutsumi ile evlenmektir!

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours