Chained Soldier Animesinden İlk Karakter Önizlemesi Yayınlandı

Ocak 2024’te yayınlacak olan fantastik-aksiyon temalı Chained Soldier (Mato Seihei no Slave) animesinin resmi kanallarından gün geçtikçe daha fazla haber geliyor. Bugün ilk kez bir karakter önizlemesi yayınlandı.

kyouka uzen

Anti-Demon Corps’un bir kaptanıyla bağlantı kuran ve Yuya Hirose tarafından seslendirilen lise öğrencisi karakterimiz Yuki Wakura, Chained Soldier’ın (Mato Seihei no Slave) bugün yayınlanan ilk karakter önizlemesinin konusu oldu.

Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz:

Chained Soldier (Mato Seihei no Slave) Konusu:

On yıllar önce, Japonya’nın dört bir yanında Mato (İblis Şehri) olarak bilinen, başka bir dünyaya ve tehlikeli bir boyuta açılan kapılar ortaya çıktı. Orada yetişen “şeftali”lerden yiyenler eşsiz yetenekler kazanıyordu ancak bir şart vardı, sadece kız oldukları takdirde. Morali bozuk lise öğrencisi Yuuki Wakura kendini bir geçidin içinde bulduğunda, İblis Savunma Gücü’nün 7. takımının güzel komutanı Kyouka Uzen tarafından kurtarılır ve yoksa ondan bir kölelik teklifi mi alır?!

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours