Karakai Jouzu no Takagi-san Mangası Yeni Bir Spin-off Alıyor

Karakai Jouzu no Takagi-san (Teasing Master Takagi-san) mangası Ekim ayında serinin sonuna gelirken, Kasım ayında serileştirilmesine başlanacak yeni bir spin-off serisini duyurdu.

karakai jouzu no takagi-san

Shogakukan’ın ‘Monthly Shonen Sunday’ dergisinin Perşembe günü yayınlanan Kasım sayısında, Souichirou Yamamoto’nun Karakai Jouzu no Takagi-san (Teasing Master Takagi-san) mangasının Karakai Jouzu no Nishikata-san (Teasing Master Nishikata-san) adlı yeni bir spinoff mangası olacağı ve derginin Kasım ayından hemen sonraki sayısında yayınlanacağı açıklandı. Karakai Jouzu no Takagi-san’ın editörü X hesabında yeni manga için bir önizleme görseli de yayınladı.

Yeni spin-off manga Takagi ve Nishikata’nın ortaokul öğrencisi olan kızları Chi ve onun sınıf arkadaşına odaklanacak. İki karakter Karakai Jouzu no (Moto) Takagi-san’da zaten yer almış olsa da, yeni spin-off esas olarak onlara odaklanacak.

Karakai Jouzu no Takagi-san Konusu:

Sizin her şeyinizi bilen bir arkadaşa sahip olmak iyi bir şey olmalı, ancak Nishikata’nın durumunda bunun tam tersi geçerli.

Sınıf arkadaşı Takagi-san her gün onunla dalga geçmeye bayılıyor ve Takagi’nin karakteri hakkındaki kapsamlı bilgisini kullanarak, Nishikata’nın Takagi’nin alaylarına nasıl tepki vereceğini tam olarak tahmin edebiliyor ve bu da Nishikata’nın başarılı bir savunma yapmasını neredeyse imkansız hale getiriyor. Buna rağmen, Nishikata bir gün Takagi’ye kendi ilacını tattırmaya yemin eder ve Takagi’nin alaylarından utanarak kızarmasını sağlar.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours