‘Koujo Denka no Kateikyoushi’ Romanı Anime Olarak Uyarlanıyor

Cumartesi günü yapılan ‘Fantasia Bunko’ adlı etkinlikte, Nanao Riku’nun “Koujo Denka no Kateikyoushi” (Private Tutor to the Duke’s Daughter) hafif romanının (Light Novel) anime uyarlamasını duyurdu.

Koujo Denka no Kateikyoushi ligh novel

Nanano Riku, fantastik hikayesine Ekim 2017’de Kakuyomu web sitesinde başladı. Kadokawa daha sonra romanı satın aldı ve ilk cildi, cura’nın illüstrasyonlarıyla Aralık 2018’de Fujimi Fantasia Bunko baskısı altında yayımladı. Serinin 15. cildi ise 19 Ağustos’ta piyasaya sürüldü.

J-Novel Club, hafif romanı Eylül 2021’de İngilizce dijital yayın için lisansladı ve dokuzuncu cilt 14 Eylül’de satışa sunuldu. Onuncu cildin ise 30 Kasım’da yayınlanması planlanıyor.

Animesi içinse henüz bir yayın tarihi söylemek için çok erken diyebiliriz.

Koujo Denka no Kateikyoushi anime

Koujo Denka no Kateikyoushi Konusu:

Kraliyet sarayında hayalini kurduğu iş için girdiği final sınavında başarısız olan geleceği parlak genç büyücümüz Allen, kırsalda sade bir hayata çekilmekten başka bir şey istememektedir. Ancak ne yazık ki tek başına tren ücretini bile karşılayamamaktadır! Tek çaresi bir iş bulmak olsa da bulduğu iş hiç de mütevazı değildir: Krallığın en güçlü soylularından biri olan Dük Howard’ın kızı Tina için özel bir öğretmene ihtiyacı vardır.

Akademik dehasına rağmen Tina tek bir büyü bile yapmaktan acizdir. Daha da kötüsü, prestijli Kraliyet Akademisi’nin giriş sınavları hızla yaklaşmaktadır ve büyü yeteneği olmazsa olmazıdır! Allen, Tina’nın krallığın en iyi büyücülerinin bile çözemediği bir gizem olan büyüsel engelinin üstesinden gelmesine yardımcı olmak için eşsiz büyü yapma yeteneğini kullanabilir mi? Ve babası dük, onun bunu yapmasını istiyor mu?

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir