Yeni SHAMAN KING FLOWERS Animesi 2024 Yılında Geliyor!

Shaman King hayranlarına müjde! Hiroyuki Takei‘nin Shaman King mangasının son animesinin devam serisi olan Shaman King Flowers‘ın resmi web sitesi tarafından yeni sezonla ilgili 2024 yılını müjdeleyen yeni bir tanıtım filmi yayınlanmaya başlandı!

shaman king flowers 2024 anime

Tanıtım afişinin (yukarıda) yanı sıra, yayınlanan tanıtım filminde, serideki Tamao Tamamura karakterini seslendiren Nana Mizuki‘nin “Turn the World” adlı açılış tema şarkısı gösterildi. Videoda ayrıca animenin 9 Ocak‘taki prömiyer yapacağı da duyurulmuş oldu.

Nana Mizuki daha önce 2021 SHAMAN KING serisinin ikinci açılış tema şarkısı “Get up! Shout!” ve orijinal 2001 serisinden Tamao Tamamura’nın şarkısı “Hana Hoshi Sora“yı seslendirmişti. Şarkıcı ayrıca tüm Shaman King anime ve oyun uyarlamalarında Tamao Tamamura’yı seslendiriyor.

İşte yayınlanan tanıtım filmi:

Shaman King Flowers Konusu:

Hana Asakura, You ve Anna Asakura’nın oğlu olmanın sanıldığı gibi olmadığını fark eder ve can sıkıntısından her türlü heyecanı yaşamak için yanıp tutuşur. Ancak bir dövüş kapısına dayandığında, bu dövüş hiç beklemediği bir yerden, kendi ailesinden gelir. Asakura üstünlüğü için savaş kapıdadır! You ve Hana arasında konu alacak bir sezona hazırlanın!

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours