Ocak 2024’te Gelecek Olan The Dangers in My Heart’tan Yeni Detaylar Paylaşıldı!

Norio Sakurai‘nin The Dangers in My Heart (Boku no Kokoro no Yabai Yatsu) mangasının anime uyarlaması olan romantik komedi serimizin ikinci sezonuyla Ocak 2024‘te eğlenceye devam edeceğiz! Bu doğrultuda yapılan yeni duyurular ise haberimizin devamında.

Boku no Kokoro no Yabai Yatsu 2. sezon

Daha önce yaptığımız “The Dangers in My Heart Animesinin 2. Sezonu İçin Yeni Bir Teaser Paylaşıldı” başlıklı haberimizden sonra: Önümüzdeki sezonun açılış ve kapanış tema müzikleri bugün açıklandı ve Atarayo‘nun “Boku wa…” adlı açılış tema şarkısını seslendireceği, Kohana Lam‘ın ise “Koi Shiteru Jibun Sura Aiserunda” adlı şarkısını söylemek üzere geri döndüğü açıklandı.

Tema şarkıları ve sanatçılarının yanı sıra, The Dangers in My Heart FAN FESTA 2023 etkinliğiyle ilgili bir ana tanıtım afişi (yukarıda) de yayınlandı. Etkinlik 10 Aralık’ta LINE CUBE SHIBUYA’da düzenlenecek ve ikinci sezonun ana kadrosu ile tema şarkısı sanatçıları katılacak.

Animenin yeni sezonu tam günü belirli olmamakla birlikte Ocak 2024‘te izleyicisiyle buluşacak.

İşte daha önce yayınlanan tanıtım fragmanı:

The Dangers in My Heart (Boku no Kokoro no Yabai Yatsu) Konusu:

Kyotaro Ichikawa, okulunun sosyal skalasının en alt basamağında zar zor tutunmaya çalışan bir çocuktur ve içten içe kendisinin psikolojik bir gerilim filminin işkence görmüş başrolü olduğuna inanmaktadır. Günlerini sınıf arkadaşlarının huzurlu hayatlarını bozmanın yollarını düşleyerek ve sınıfın popüler kızı Anna Yamada’nın peşinden koşarak geçirmektedir. Ancak Kyotaro göründüğü kadar sorunlu bir genç değildir… ve Anna’nın kendisinin de biraz tuhaf olduğu aşikar!

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours