Wistoria: Wand and Sword Temmuz 2024’te Animeye Uyarlanacak

Fujino Ōmori ve Toshi Aoi‘nin Wistoria: Wand and Sword (Tsue to Tsurugi no Wistoria) mangası Temmuz ayında bir televizyon animesine kavuşuyor. Anime hakkında açılan resmi web sitesinde tanıtım videosu, afişler ve ekip üyeleri paylaşıldı.

Kodansha, Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? ve Wistoria: Wand and Sword‘un yaratıcısı tarafından yazılan ve Toshi Aoi tarafından çizilen son manga serisinin bu Temmuz ayında Japonya’da prömiyeri yapılacak bir TV animesine uyarlanacağını duyurdu.

Animenin duyurulmasını kutlamak için ilk fragman, tanıtım afişi (yukarıda) ve oyuncu kadrosu detayları yayınlandı.

Başrollerde:

• Will Serfort rolünde Kōhei Amasaki

• Elfaria Alvis Serfort rolünde ise Akira Sekine yer alacak.

Tatsuya Yoshihara (Chainsaw Man‘in aksiyon yönetmeni) Actas ve Bandai Namco Pictures‘ta animeyi yönetiyor. Sayaka Ono (CROSS ANGE Rondo of Angel and Dragon) karakterleri tasarlıyor ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor. Yuki Hayashi (My Hero Academia) ise Lantis’te müzikleri besteliyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Wistoria: Wand and Sword (Tsue to Tsurugi no Wistoria) Konusu:

Çocukluk arkadaşına verdiği sözü yerine getirmek isteyen Will Serfort, sihir dünyasının zirvesine çıkma hedefiyle Regarden Sihir Akademisi’ne girer. Tek bir sorun vardır: Sihir kullanamamaktadır! Acaba kılıç becerileri gerçek potansiyelini ortaya çıkaracak anahtar olabilecek midir?

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours