Senpai is an Otokonoko Ana Seslendirmen Kadrosu Açıklandı

Pom tarafından yaratılan Senpai is an Otokonoko (Senpai wa Otokonoko) animesi için resmi web sitesi tarafından, animenin ilk önemli tanıtım afişini duyurmak için bir video yayınladı. Karakterlerin seslerinin yer aldığı ancak animasyonun bulunmadığı videoda animenin ana kadrosu ve 2024 prömiyeri de paylaşıldı.

Senpai is an Otokonoko (Senpai wa Otokonoko)

Romantik komedi mangasına dayanan yeni TV animesi Senpai is an Otokonoko, yeni bir tanıtım afişi (yukarıda), yeni bir fragman ve serinin ana seslendirmen kadrosunu açıkladı. Senpai is an Otokonoko, 2024 yılında Fuji TV’nin “Noitamina” program bloğunun bir parçası olarak yayınlanacak ve aynı zamanda Crunchyroll üzerinden de izlenebilecek.

İşte ana seslendirme kadrosu:

Shuichiro Umeda tarafından Makoto Hanaoka

Akira Sekine tarafından Saki Aoi

Yuma Uchida tarafından ise Ryuji Taiga seslendirilecek.

Pom tarafından yazılan orijinal Senpai is an Otokonoko mangası Japonya’da dijital formatta LINE tarafından ve basılı formatta Ichijinsha tarafından yayınlanmaktadır ve İngilizce versiyonu WEBTOON aracılığıyla da mevcuttur. Shinsuke Yanagi, project No.9 animasyon stüdyosunda TV animesini yönetirken, Yoriko Tomita serinin kompozisyonunu, Shouto Shinkai karakter tasarımlarını ve Yukari Hashimoto da müziğini sağlıyor.

İşte yayınlanan yeni fragman:

İlgili:

Senpai is an Otokonoko 2024’te Anime Uyarlaması Alacak!

Senpai is an Otokonoko (Senpai wa Otokonoko) Konusu:

Gerçek aşk gerçekten tüm engellerin üstesinden gelebilir mi? Bir lise öğrencisi olan Saki, Makoto’ya duygularını itiraf eder. Şaşıran Makoto ise sırrını açıklar. Ancak bu ani keşif, zaten ona sırılsıklam aşık olan Saki’yi rahatsız etmemiş gibi görünmektedir.

Reddedildikten sonra Saki, Makoto’nun çocukluk arkadaşı Ryuji’den onun kalbini nasıl kazanacağı konusunda tavsiye ister. Ryuji’nin de eski arkadaşına karşı bir şeyler hissedebileceğini fark etmesiyle bir aşk üçgeni ortaya çıkar.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours