Spice & Wolf: Merchant Meets The Wise Wolf 2. Kura Aimer ile Başlıyor!

TOHO Animation, bugün yayınladığı bir videoda Spice & Wolf: Merchant meets the Wise Wolf animesi için yeni açılış tema şarkısı “Sign“ı Aimer‘ın ve yeni kapanış tema şarkısı “Ringo to Kimi“yi (The Apple and You) NeRiAme‘nin seslendireceğini açıkladı. Yeni şarkılar 1 Temmuz‘da dizinin ikinci kurunun başlangıcıyla birlikte yayınlanacak.

Spice & Wolf: Merchant Meets The Wise Wolf 2

Her zaman popüler olan Lawerence ve Holo ikilisi, Spice and Wolf‘taki maceralarına devam ediyor: MERCHANT MEETS THE WISE WOLF animesinde yolculuklarına bir sonraki anime sezonunda devam ediyorlar. Yeni sezonun gelişi ise (ya da 2. kur) açılış ve kapanış tema şarkılarının da değişmesi anlamına geliyor.

Son iki melodi, Isuna Hasekura‘nın roman serisinin anime uyarlamasının bir sonraki bölümünü tanıtan Aimer‘in açılış temasını içeren yeni bir tanıtım videosuyla birlikte bugün duyuruldu.

Aşağıdaki tanıtım videosunda duyulabilen yeni açılış tema şarkısı “SignAimer tarafından seslendirilirken, yeni kapanış tema şarkısı “Ringo to Kimi (Apple and You)” müzik grubu NeriAme tarafından seslendiriliyor.

Animenin 1 Temmuz’da yayınlanması planlanıyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

İlgili:

Spice & Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf Yeni Bir Fragman Paylaştı!

Spice and Wolf: merchant meets the wise wolf Konusu:

Lawrence, at arabasıyla çeşitli mallar satan gezgin bir tüccardır. Bir gün bir köye varır ve bir hayvanın kulaklarına ve kuyruğuna sahip güzel bir kızla tanışır! Kızın adı Bilge Kurt Holo (Holo the Wisewolf)’dur ve bol hasat getirmektedir. Kız memleketine dönmek ister ve Lawrence onu götürmeyi teklif eder. Böylece, bir zamanların yalnız tüccarı ve bilge kurdu kuzeye doğru bir yolculuğa çıkarlar.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours