Touken Ranbu Kai -Kyoden Moyuru Honnouji- Anime 2024 Nisan’da Prömiyer Yapacak

Touken Ranbu Online Dokuzuncu Yıldönümü Arifesi! Dokuzda Başlayan Dokuz Büyük Duyuru” adlı etkinliği kapsamında Cumartesi günü Touken Ranbu Kyoden: Moyuru Honnouji sahne oyununun animesi için bir tanıtım videosu ve tanıtım afişi yayınlandı.

Touken Ranbu Kai Kyoden Moyuru Honnouji anime

Nitroplus ve DMM Games tarafından geliştirilen Touken Ranbu serisinin son animasyonu Touken Ranbu Kai -Kyoden Moyuru Honnouji-, yeni bir tanıtım fragmanı, tanıtım afişi ve seslendirme kadrosu da dahil olmak üzere çok sayıda yeni bilgi açıkladı. Serinin 2024 yılının Nisan ayında Japonya’da gösterime girmesi planlanıyor.

Animenin seslendirme kadrosunda ise:

Kosuke Toriumi tarafından Munechika Mikazuki

Tomoaki Maeno tarafından Kunihiro Yamanbogiri

Yuki Tai tarafından Samonji Souza

Daisuke Sakaguchi tarafından Yukimitsu Fudou

Tarusuke Shingaki tarafından Hasebe Heshikiri

Seiichiro Yamashita tarafından ise Shirou Yakendou seslendirilecek.

Kazuya Ichikawa, animasyon stüdyosu domerica‘da Touken Ranbu Kai -Kyoden Moyuru Honnouji-‘nin yönetmen koltuğunda oturacak. Kenichi Suemitsu, Touken Ranbu: Kyoden Moyuru Honnouji sahne oyununa dayanan çalışmalarıyla serinin kompozisyonunu ve senaryolarını sağlayacak. Mari Takada karakter tasarımlarını, Ryunosuke Kasai ise müziklerin yapımında görev alacak.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Touken Ranbu: Hanamaru Konusu:

2205 yılında, Saniwa olarak bilinen özel bir bilge, cansız nesnelere hayat verme yeteneğine sahiptir. Aynı zamanda, karanlık güçler zamanda geriye gidip tarihin akışını değiştirmek için bir plan başlatmıştır ve onları durdurabilecek tek kişi Saniwa ve en güçlü animasyonlarıdır: yakışıklı genç erkekler ve tarihi Japon kılıçları.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours