Oshi no Ko Anime 2. Sezonuyla Şarkıya Devam Ediyor!

Pazar günü düzenlenen “Ichigo Production ☆ Hayran Takdir Festivali 2023” etkinliği, Oshi no Ko‘nun 2. sezonu için bir tanıtım afişi yayınlayarak yeni sezonun gelecek yıl yayınlanacağını duyurdu.

Oshi no Ko Anime 2. Sezonu

Japonya’da düzenlenen Oshi no Ko etkinliği esnasında, Aka Akasaka tarafından yazılan ve Mengo Yokoyari tarafından çizilen manga serisinin uyarlamasının daha önce duyurulan ikinci sezonunun 2024 yılında Japonya’da yayınlanacağı doğrulandı. Bunu kutlamak üzere, yeni bir tanıtım afişi (yuakrıda) ve afişi tanıtan kısa bir fragman yayınlandı.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Oshi no Ko Konusu:

“Gösteri dünyasında yalanlar silahtır.” Goro, eğlence sektöründen çok uzakta, taşrada bir kadın doğum uzmanı olarak çalışmaktadır. Bu arada, en sevdiği idol Ai Hoshino yıldızlığa doğru tırmanmaya başlamıştır. İkili “olabilecek en kötü şekilde” karşılaşır ve kaderin dişlileri harekete geçer! Muhteşem Aka Akasaka ve Mengo Yokoyari, bu şok edici seride gösteri dünyasını tamamen yeni bir bakış açısıyla tasvir etmek için bir araya geliyor!

Kaynak: Crunchyroll, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours