NEET Kunoichi to Nazeka Dousei Hajimemashita Animeye Uyarlanacak!

Anime stüdyosu Quad tarafından, storyboarder Yakitomato ve sanatçı Kotatsu‘nun NEET Kunoichi to Nazeka Dōsei Hajimemashita (Somehow, I Started Living With a NEET Kunoichi) mangasının anime adaptasyonu alacağı duyuruldu.

Somehow, I Started Living With a NEET Kunoichi

Mato Yakito (storyboard süpervizörü) ve Kotatsu‘nun (orijinal hikaye yazarı ve çizer) NEET Kunoichi to Nazeka Dousei Hajimemashita (Somehow, I Started Living With a NEET Kunoichi) komedi mangasının bir TV anime uyarlaması üzerinde çalışıldığı doğrulandı.

İlk olarak Şubat 2020’den itibaren Kotatsu’nun resmi Twitter ve pixiv hesaplarında yayınlananan manganın, dijital kitap baskısı Number Nine tarafından on cilt olarak yayınlanırken, basılı baskısı ise KADOKAWA‘da üç cilt olarak yayınlandı.

TV animesinin resmi web sitesi, iki dakikalık bir tanıtım fragmanı ve ana kahramanımız Shizuri Ideura‘nın yer aldığı bir tanıtım afişi (yukarıda) ile açıldı.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

NEET Kunoichi to Nazeka Dousei Hajimemashita (Somehow, I Started Living With a NEET Kunoichi) Konusu:

Sıradan bir iş adamı olan Tsukasa Atsumi‘yi iblislerden korumak için, dahi bir kunoichi olan Shizuri Ideura, onunla birlikte kalması şartıyla bir efendi-hizmetkar sözleşmesi imzalar. Şeytanları yenen havalı görünümüne rağmen Shizuri, tüm zamanını video oyunları oynayarak geçiren otaku bir NEET’tir. Shizuri, Tsukasa tarafından şımartılıp tembel bir ortak yaşam sürerken, ilginç olaylar birbiri ardına gelir…

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir