Arknights: Rise from Ember ile 3. Sezonuna Hazırlanıyor!

Arknights mobil oyunundan uyarlanan animenin ekibi, geçtiğimiz Cumartesi günü yeni bir tanıtım fragmanıyla animenin Arknights: Rise from Ember adıyla 3. sezonunun yapım aşamasında olduğunu duyurdu!

arknights: rise from ember anime

Aynı adlı mobil oyuna dayanan ve devam eden bir TV animesi olan Arknights’ın üçüncü sezonu duyuruldu. Yeni sezonun adı Arknights: Rise grom Ember adını taşıyor ve serinin yeni sezonuna yönelik tanıtım afişinin (yukarıda) yanı sıra bir tanıtım fragmanı da yayınlandı. Henüz yönetim ekibi, oyuncu kadrosu veya yayın tarihi gibi detaylar ise açıklanmadı.

Animenin yayın tarihi ile ilgili bir bilgimiz olmasa da, tahmini olarak 2024 Sonbahar döneminde izleyicilerle buluşacağı düşünülüyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

İlgili:

Arknights: Perish in Frost Animesi 6 Ekimde Çıkıyor

Arknights anime serisi konusu:

Terra‘nın birçok bölgesinde bilinmeyen sebeplerden dolayı doğal afetler ortaya çıkmaktadır. Bunun sonucunda ise insanların büyük çoğunluğu bu afetlerden korunmak için yıllar içinde gelişen mobil şehirlerde yaşamaya başlarlar. Afetlerin meydana geldikleri bölgelerde görülen Originium, muazzam güçteki enerjisiyle medeniyetlerin hızlı bir ilerleme kaydetmesine yol açmış olsa da beraberinde bir şeyi de getirmiştir- Oripathy adında tedavisi olmayan bir hastalık. Oripathy’ye yakalanan kişilerin bedenleri kristalleşerek ölüm anında enfeksiyonu yayacak bir kaynak haline geldikleri için, çoğu ülke enfekteleri ayırarak iş gücü olarak kullanmaya başladı. Bu eziyete maruz kalan enfekteler için isyan etmek kaçınılmazdı. Oripathy tedavisini araştıran bir ilaç şirketi olan Rhodes Island, mücadele hazırlıklarına başlayarak herkesi bu hastalıktan kurtaracak bir hareketin öncüsü olur.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours