Frieren: Beyond Journey’s End Yeni Fragmanında Mage Exam Arc’ın 2. Partını Tanıtıyor

Kanehito Yamada ve Tsukasa Abe‘nin Frieren: Beyond Journey’s End (Sousou no Frieren) mangasından uyarlanan televizyon animesi için kurulan resmi web sitesi tarafından, yeni bir fragman yayınlanmaya başladı. Video, animenin 16 Şubat‘taki 23. bölümünde başlayacak olan First Class Mage Exam‘in (Birinci Sınıf Büyücülük Sınavı) ikinci partını öngösteriyor.

frieren mage exam arc 2

Frieren: Beyond Journey’s End TV animesinin Japonya’daki son bölümünün yayınlanmasının ardından, önümüzdeki hafta 16 Şubat‘ta Japonya’da başlayacak olan First Class Mage Exam (Birinci Sınıf Büyücü Sınavı)’nın ikinci partını önizleyen yeni bir fragman yayınlandı.

Yeni fragman tanıtımına ek olarak, 13 Şubat’ta Japonya’da yeni bir canlı yayın etkinliği de onaylandı. Toho Animation‘ın YouTube kanalı: Atsumi Tanezaki, Kana Ichinose ve Ikumi Hasegawa‘nın yer alacağı “~The Magic of Talk~ Special Edition [First Class Mage Exam]” adlı canlı yayınına ev sahipliği yapacak ve oyuncular sınav bölümünün ilk aşamasındaki olaylar hakkında konuşacaklar. Ayrıca ikinci aşamanın önizlemesinin yanı sıra sahne arkası ayrıntılarına da yer verilecek.

İşte yayınlanan yeni fragman:

İlgili:

Frieren: Beyond Journey’s End Anime İkinci Kuruna 5 Ocak’ta Başlayacak

Frieren: Beyond Journey’s End (Sousou no Frieren) Konusu:

Kahramanlar grubu İblis Kral’ı yendikten sonra, topraklara barışı geri getirdiler ve yalnızlıkla dolu hayatlarına geri döndüler. Olayın ardından, nesiller geçer ve elf büyücü Frieren insanlığın fani yaşamıyla yüz yüze gelmek zorunda kalır. Yeni bir çırak alır ve eski dostlarının vasiyetlerini yerine getireceğine dair söz verir. Bir elf zihni yaşam ve ölüm doğasına ayak uydurabilir miydi? Frieren bunu öğrenmek için maceraya atılır.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours