Bad Girl Anime Adaptasyonu Duyuruldu!

Nikumaru tarafından hayata geçirilen Bad Girl mangasının televizyon animesine uyarlanacağını duyurmak için yeni bir resmi web sitesi açıldı. Sitenin yanı sıra, bir de karakterlerin yer aldığı tanıtım afişi (yukarıda) yayınlandı.

Nikumaru‘nun viral olan dört panellik manga serisi Bad Girl‘ün TV anime uyarlamasında iyi kızlar, kötü olmaya çalışıyor. Anime için resmi hesaplar bu gece açıldı ve bir uyarlamanın üzerinde çalışılıyor olduğu haberiyle birlikte, ilk tanıtım afişi ve başrol anime karakterleri de hayranlarla paylaşılmış oldu.

Nikumaru‘nun Bad Girl mangası, bir suçlu haline gelerek disiplin komitesi başkanının dikkatini çekmek için yarışan liseli kız Yuu Yutani‘nin hikayesini takip ediyor. Manga Time Kirara Carat‘ta yayınlanan 4 panelli seri, Mayıs 2021 sayısında resmi olarak serileştirilmeden önce Şubat 2021 ile Nisan 2021 arasında konuk spot olarak başladı. Dördüncü toplu cildin ise 25 Temmuz’da Japonya’da yayınlanması planlanıyor.

Takeshi Furuta (2021 Shaman King) Bridge‘de seriyi yönetecek. Shoji Yonemura (Pokémon, Fairy Tail) serinin kompozisyonuyla ilgilenirken, Yūki Morimoto (Miss Monochrome) ise karakterleri tasarlıyor olacak. Tecrübeli isim Arisa Okehazama da (Jujutsu Kaisen, The Apothecary Diaries) müzikleri besteleyecek.

İşte animenin sosyal medya kanalınca yayınlanan resmi duyuru:

Bad Girl konusu:

Keskin gözleri, iri piercingleri ve gösterişli iki tonlu saçlarıyla lise birinci sınıf öğrencisi Yuu Yuutani, herkesin yol verdiği, popüler kötü bir kız değildir. Aslında özünde çok iyi bir kızdır ve aklı her zaman okulun prensesi Atori Mizutori‘nin düşünceleriyle doludur. Disiplin komitesi başkanı Atori‘nin dikkatini çekmek isteyen Yuu, onur öğrencisi olmayı bırakıp “kötü bir suçlu!” olmaya karar verir. Kendini suçlu ilan eden aptal bir öğrencinin mücadelesini anlatan bir okul komedisi başlamak üzere!

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours