An Archdemon’s Dilemma: How to Love Your Elf Bride 2024 Prömiyer Tarihini Açıkladı

An Archdemon’s Dilemma: How to Love Your Elf Bride (Maou no Ore ga Dorei Elf wo Yome ni Shitanda ga, Dou Medereba Ii?) anime serisi için bugün açılan resmi web sitesi ve X hesabı tarafından tanıtım fragmanı, bir çift görsel, ana oyuncu kadrosu ve tüm bunların yanı sıra 2024 yılınca çıkış yapacağı da açıklandı.

An Archdemon's Dilemma: How to Love Your Elf Bride afiş
An Archdemon's Dilemma: How to Love Your Elf Bride afiş

İşte yayınlanan iki yeni tanıtım afişi (yukarıda) ve fragmanda yer alan bilgilere göre seslendirme kadrosunda: Yusuke Kobayashi (Re:ZERO Starting Life in Another World’de Subaru karakteri) Zagan’ı ve Kana Ichinose (Frieren: Beyond Journey’s End’de Fern karakteri) Nephy’yi seslendirecek.

Yayınlanan fragman ise:

An Archdemon’s Dilemma: How to Love Your Elf Bride Konusu:

Zagan, kötü bir büyücü olarak çevresine korku salan biridir. Hem sosyal açıdan beceriksiz hem de ağzı bozuk olan Zagan, günlerini büyücülük çalışarak ve alanına izinsiz girenleri döverek geçirir. Bir gün karanlık bir müzayedeye davet edilir ve orada eşsiz güzellikte bir elf köle kızı olan Nephy ile karşılaşır. İlk görüşte aşık olan Zagan, onu satın almak için tüm servetini kullanır, ancak kötü bir iletişimci olduğundan, onunla nasıl düzgün bir şekilde etkileşime gireceği hakkında hiçbir fikri yoktur. Böylece, aşkını nasıl ifade edeceğini bilmeyen bir büyücü ile efendisini arzulayan ama ona karşı nasıl adım atacağını bilmeyen kölesinin garip birlikteliği başlar.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours