You Are Ms. Servant Manga 2024’te Anime Adaptasyonu Alıyor!

Shotan‘ın mangası olan Kimi wa Meido-sama‘nın (İngilizce adıyla You are Ms. servant) 2024 yılında yayınlanacak bir anime uyarlaması alacağını duyurmasıyla birlikte, yeni yıldan önce duyurulan adaptasyon haberlerimize bir yenisi daha eklendi.

kimi wa meido sama anime 2024

You are Ms. servant anime adaptasyonunun duyurulmasını kutlamak için Shotan tarafından bir hatıra illüstrasyonu ve özel bir video yayınlandı. Ayrıca resmi bir web sitesi ve Twitter hesabı da açıldı. Serinin ekip üyeleri, seslendirme kadrosu veya yayın tarihi gibi yapım hakkında ayrıntıların ise ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

İşte yayınlanan duyuru:

You are Ms. servant (Kimi wa Meido-sama) Konusu:

Genç bir adam olan Yokoya Hitoyoshi, kendisi gibi genç ve gizemli bir kadını evine hizmetçi olarak işe alır. Yeni hizmetçi, bir evi yönetmek için tamamen yetersiz gibi görünmektedir, ancak bunun nedeni önceki işinin profesyonel bir suikastçı olmasıdır!

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours