Yeni Animasyon Filmi Calabi-Yau no Sukima’nın Yapımına Başlandı

Saku Sakamoto‘nun The Feast of Amrita (Amrita no Kyōen) anime filminin resmi web sitesi tarafından, Sakamoto’nun Calabi-Yau no Sukima (The Calabi-Yau Gap) başlıklı son kısa animasyon filminin yapımına başladığı duyuruldu.

Calabi-Yau no Sukima

Aragne: Sign of Vermillion ve Feast of Amrita‘nın yaratıcısından yeni bir anime filmi olan Calabi-Yau no Sukima (“The Calabi-Yau Gap”) duyuruldu. Serinin önceki filmlerine benzer şekilde, Saku Sakumoto filmin yönetmenliğini, orijinal hikayesini, senaryosunu, animasyon prodüksiyonunu ve müziklerini üstlenirken, diğer sanatçılar seslendirme ve ses efektleri üzerine görevli.

Filmin adı matematik ve teorik fizikte altı boyutlu bir uzay olan Calabi-Yau manifolduna atıfta bulunuyor. Filmin dağıtımcısı zelicofilm‘den yapımcı Osamu Fukutani‘ye göre Calabi-Yau no Sukima kısa bir animasyon filmi olacak.

Calabi-Yau no Sukima’nın vizyon tarihi gibi pek çok detay henüz açıklanmasa da en azından film için bir tanıtım afişi (yukarıda) yayınlandı.

Aragne: Sign of Vermilion’ın prequel spinoff’u olan Feast of Amrita ise Mayıs 2023‘te Japonya’da gösterime girdi. Filmin başlangıçta 2021’de gösterime girmesi planlanıyordu, ancak COVID-19 nedeniyle ertelendi.

Feast of Amrita Konusu:

Tamahi ve bazı sınıf arkadaşları liseden eve dönerken yakındaki bir apartmanın çatısından birinin düştüğüne tanık olunca büyük bir şok geçirirler. Panik ve şaşkınlıkla binaya koşarlar ancak binayı terk edilmiş bulurlar. Tamahi bu durumu merak ederken, sanki izleniyorlarmış gibi huzursuz bir hisse kapılır. Yakınındaki garip varlık nedir?..

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours