Vampire Dormitory Anime Yeni Tanıtım Videosuyla 2024 Bahar Dönemine Hazırlanıyor

Ema Toyama‘nın Vampire Dormitory (Vampire Danshiryou) mangasının anime uyarlaması için açılan resmi web sitesi tarafından, animeyle ilgili yeni bir tanıtım fragmanı ve afişi yayınladı. Yayınlanan videoda animenin Nisan 2024‘te prömiyer yapacağı da yer aldı.

vampire dormitory anime 2024

Daha önce yapılan duyurusunun ardından Vampire Dormitory anime serisi, Nisan 2024‘te başlamadan önce yeni bir fragman ve tanıtım afişini iştah açıcı olarak kullanmamıza izin vererek bugün atıştırmamız için başka bir teaser yayınladı.

Ema Toyama’nın mangasından uyarlanan Vampire Dormitory, Studio Blanc’ta Nobuyoshi Nagayama (LOVE FLOPS) tarafından yönetilirken, senaryo kısmı Toko Machida’ya (Life Lessons with Uramichi Oniisan) ve karakter tasarımları ise Naomi Tsuruta’ya ait olacak.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Vampire Dormitory (Vampire Danshiryou) Konusu:

“Senin kölen olmak istiyorum…!”

Crossdressing yapan bir kız ile sevgi dolu bir vampirin tehlikeli birlikteliği başlamak üzere!

Ailesini kaybettikten ve akrabaları tarafından terk edildikten sonra Mito dünyada yapayalnız kalmıştır. Parasız ve kalacak yeri olmadan çalıştığı restorandan da atılınca, bir vampir olan Ruka tarafından yanına alınır. Ruka’ya “yiyecek” olarak kanını vermesi karşılığında, onunla birlikte benzersiz kişiliklere sahip güzel çocuklarla dolu bir erkek yurdunda yaşamaya başlar!..

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours