Urusei Yatsura 2. Sezon Yeni Fragmanında Tema Şarkılarını Tanıtıyor

Rumiko Takahashi‘nin Urusei Yatsura mangasının yeni animesinin resmi web sitesi tarafından, serinin ikinci sezonu için beşinci bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda açılış ve kapanış tema şarkıları da yer aldı.

urusei yatsura 2. sezon

MAISONdes, bazı özel konuklarla birlikte, 11 Ocak Japonya prömiyeri öncesinde bugün yepyeni bir fragman yayınlayan animenin ikinci sezonu için her iki tema şarkısını seslendirmek üzere Urusei Yatsura‘ya geri dönüyor.

Videoda açılış tema şarkısı olarak gösterilen “Lock OnHashiMelo, Megurimeguru ve MAISONdes tarafından seslendirilecek. Yine MAISONdes tarafından seslendirilen “Raizakura” adlı parçaya ise 9Lana, ve SAKURAmoti eşlik edecek.

Hideya Takahashi, (Keijo!!!!!!!! yönetmeni) Yasuhiro Kimura ile birlikte serinin yönetmenliğini üstlenirken, karakter tasarımları Naoyuki Asano (Keep Your Hands Off Eizouken!) ve seri kompozisyonu Yuko Kakihara (The aquatope on white sand) tarafından yazıldı. Animasyonun yapımcılığını ise David Production üstleniyor.

2022 Yılında yeniden yapımına başlayan serinin ardından, Urusei Yatsura 2. Sezon, 11 Ocak‘ta Japonya’da yayına başlayacak.

İşte yayınlanan yeni fragman:

Urusei Yatsura Konusu:

Oni olarak bilinen uzaylılar Dünya’yı istila etmekle tehdit ettiklerinde, bir şartla gideceklerine söz verirler: Rastgele seçilen bir insan, Oni liderinin güzel kızı Lum‘a karşı teke tek bir ebelemece oyununu kazanmalıdır. Seçilen “şanslı” kişi ise şehvetli ve şanssız lise öğrencisi Ataru Moroboshi olur. Lum’un boynuzlarını yakalamaya çalışması için 10 gün mühlet verilen Ataru, Lum’un dünya dışı güçleriyle karşı karşıya kaldığında bu mücadelenin ne kadar imkânsız olduğunu fark eder.

Çocukluk arkadaşı Shinobu Miyake‘den aldığı evlilik sözüyle motive olan Ataru, Lum’u hazırlıksız yakalamayı başarır. Önce yanlışlıkla onun bikini üstünü tutar, ancak sonunda gerçek amacına ulaşır. Oyun bitmesine rağmen Lum, Ataru’nun evlenmek istediği kişinin kendisi olduğunu yanlış anlar ve onun yanına taşınmaya karar verir. Zavallı öğrenci sürekli olarak yapışkan Lum’dan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da arzuladığı nişanlısına yaklaşmak için elinden geleni yapar. Ataru’nun kahramanca başarısı böylesine feci bir şekilde sonuçlandıktan sonra, şansın bir daha onun yanında olup olmayacağından şüphelidir.

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours