Tsukimichi -Moonlit Fantasy- 3. Sezonuna Başlıyor

Kei Azumi‘nin “alternatif dünya sosyal reform fantezisi” roman serisi Tsukimichi -Moonlit Fantasy- (Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū)’nin televizyon animesinin resmi web sitesi tarafından, serinin üçüncü bir sezon alacağı duyuruldu.

tsukimichi moonlit fantasy 3. sezon

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- 2. Sezon 25. ve son bölümünün Japonya’da yayınlanmasının ardından, anime serisinin resmi web sitesi ve hesapları tarafından, üçüncü bir sezonun gelişine resmi olarak yeşil ışık yaktığını açıkladı ve yukarıda resmedilen şenlikli tanıtım afişiyle ‘hoş geldiniz’ duyurusunu paylaştı.

Yayın tarihi ve yapım kadrosu gibi devam sezonuyla ilgili ek ayrıntılar ise henüz resmi kaynaklarca açıklanmadı.

Ancak en erken 2025 yılında gelecek animeler arasında olma ihtimalinin yüksek olduğunu da belirtmeliyiz.

Kei Azumi ve Mitsuaki Matsumoto‘nun romanlarından uyarlanan Tsukimichi -Moonlit Fantasy-‘nin her iki sezonunu da Shinji Ishihira (Log Horizon) yönetirken, seri kompozisyonu Kenta Ihara (Saga of Tanya the Evil) ve karakter tasarımları Yukie Suzuki (The Idaten Deities Know Only Peace animasyon yönetmeni) tarafından yapıldı. J.C.STAFF, 2. Sezon için animasyon stüdyosu olarak C2C‘den görevi devraldı.

İşte animenin resmi Twitter/X hesabından yapılan açıklama:

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- konusu:

Makoto Misumi, aniden başka bir dünyaya “kahraman” olarak çağrılan sıradan bir gençti. Ancak bu dünyanın tanrıçası ona çirkin dedi ve kahraman statüsünü elinden aldı, sonra da onu dünyanın sonuna gönderdi. Çorak topraklarda ejderhalar, örümcekler, orklar, cüceler ve daha birçok insan olmayan ırkla tanışan kahramanımız Makoto, eski dünyasında yapamayacağı büyü kullanımı ve dövüş konusunda umut vaat etmeyi başarır. Çok sayıda karşılaşma yaşasa da bu yeni dünyada hayatta kalabilecek midir?

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours