The Unwanted Undead Adventurer Anime 8 Ocak’ta Prömiyer Yapacak

Karanlık fantastik roman serisine dayanan ve yakında yayınlanacak olan anime uyarlaması The Unwanted Undead Adventurer (Nozomanu Fushi no Boukensha), 2024 prömiyeriyle ilgili yeni bir tanıtım afişi ve tanıtım fragman yayınladı.

The Unwanted Undead Adventurer anime 2024

8 Ocak 2024‘te yapacağı ilk gösterimine gün sayan seri, ayrıca 2024 kış anime simulcast serisinin bir parçası olarak Crunchyroll‘dan da izlenebilecek.

Orijinal The Unwanted Undead Adventurer romanları Yu Okano tarafından yazılmış, Jaian tarafından resimlenmiş ve Japonya’da Overlap Bunko tarafından Overlap Novels markası altında yayınlanmıştır. İngilizce versiyonunu ise J-Novel Club’dan temin edebilirsiniz. Animenin yönetmen koltuğunda ise Noriaki Akitaya (Ayakashi Triangle) animasyon stüdyosu CONNECT’te (Slow Loop) bulunuyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

The Unwanted Undead Adventurer (Nozomanu Fushi no Boukensha) Konusu:

Rentt Faina son 10 yıldır canavar avcılığıyla uğraşmaktadır. Ancak ne yazık ki işinde pek iyi değildir, her gün birkaç sikke için sümüklüböcek ve goblin avlamak zorunda kalmaktadır. Fakat bir gün, keşfedilmemiş bir yol bulduğunda şansı döner. Yolun sonunda ise efsanevi bir ejderhanın ağzında ölümle burun buruna gelir. Ama ölümsüz bir kemik torbası olarak uyanır! Varoluşsal Evrim’e ulaşmak ve yaşayanlar diyarına yeniden katılmak için yeni bir maceraya atılır.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours