The Irregular at Magic High School 3. Sezon Açılış Şarkısını LiSA ile Duyurdu!

Aniplex, The irregular at magic high school (Mahouka Koukou no Rettousei) anime’sinin yeni devam serisi için yeni bir video yayınlamaya başladı. Videoda ise sanatçı LiSA‘nın yeni serinin açılış tema şarkısını seslendirmesi heyecanı üst seviyeye çıkardı.

The irregular at magic high school 3. sezon

Aralık 2021‘de, The Irregular at Magic High School (Mahouka Koukou no Rettousei) animesi için 2024‘te prömiyeri yapılması planlanan bir devam serisinin ortaya çıktığı duyurulmuştu. Aniplex‘ten gelen yeni videoda ise LiSA‘nın devam serisinin açılış tema şarkısını seslendireceğinin duyurulmasıyla birlikte, sevilen şarkıcı LiSA‘nın uzun süren sessizliği de bozulmuş oldu.

LiSA daha önce 2014 yılında ilk The Irregular at Magic High School animesi için “Rising Hope” adlı açılış tema şarkısını seslendirmişti. Şarkının ilk duyurusu 3 Ocak 2014’te yapılmıştı ve bu nedenle LiSA‘nın yeni tema şarkısının duyurusu da tam 10 yıl sonra yapılmış oldu.

Daha önce paylaşıldığı gibi, animede bölüm yönetmeni, mekanik tasarımcı, anahtar animatör ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kapasitelerde çalışan Animasyon yönetmeni Jimmy Stone, serinin yönetmeni olarak dümeni ele alacak. Taku Iwasaki‘nin de önceki kadroda olduğu gibi müzikleri yapacağı doğrulandı. Animasyon ise bir kez daha 8-bit‘te yapılacak.

The Irregular at Magic High School yeni devam serisi 2024 yılı içerisinde prömiyer yapacak.

Geri dönen seslendirme kadrosu ise:

• Miyuki Shiba rolüyle Saori Hayami

• Tatsuya Shiba rolünde Yūichi Nakamura

• Minami Sakurai rolünde ise Kiyono Yasuno yer alacak.

İşte yayınlanan yeni fragman:

Geçen yıl yayınlanan tanıtım fragmanı ise:

The irregular at magic high school (Mahouka Koukou no Rettousei) Konusu:

Tsutomu Sato‘nun romanından uyarlanan The irregular at magic high school, sihrin var olduğu bir dünyada geçiyor olmasına rağmen, sihir kullanıcıları ilahiler ve büyüler kullanmak yerine Büyü Yardımcı Cihazı (CAD) ile büyü yapmaktadırlar. CAD, kullanıcının Psion’ları (madde içermeyen bir düşünce parçacığı) ile aşılanarak cihazı harekete geçirir ve büyü ritüelini oluşturur.

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours