The Duke of Death and His Maid 3. Sezonu Nisan’da Başlıyor!

Koharu Inoue‘nin The Duke of Death and His Maid (Shinigami Bocchan to Kuro Maid) mangasının anime serisine ait resmi web sitesi tarafından, üçüncü sezonun Nisan ayında yayınlanacağı duyuruldu.

The Duke of Death and His Maid 3. Sezon

Aynı adlı mangasından uyarlanan ve devam etmekte olan doğaüstü romantik komedi animesi The Duke of Death and His Maid, yeni bir tanıtım afişi (yukarıda) yayınlayarak serinin 2024 yılının Nisan ayında üçüncü sezonunun Japonca yayınına başlayacağını duyurdu.

Koharu Inoue tarafından yazılan orijinal The Duke of Death and His Maid mangası 2017 – 2022 yılları arasında Shogakukan tarafından Sunday Webry shonen manga dergisinde serileştirildi. Yoshinobu Yamakawa ise J.C. STAFF animasyon stüdyosunda serinin yönetmen koltuğunda oturuyor.

İşte resmi sosyal medya hesabından yapılan yeni sezon duyurusu:

The Duke of Death and His Maid (Shinigami Bocchan to Kuro Maid) Konusu:

Yakışıklı ana karakterimiz Dük lüks içinde yaşamaktadır. Büyük bir malikânesi ve hatta Alice adında güzel, sıcakkanlı bir hizmetçisi bile vardır. Buraya kadar yalnızca tek bir sorun var: Eğer ona dokunursa, Alice ölecektir. Yani aslında, dokunduğu her şey ölüyor!

Bir cadının lanetine kurban gittikten sonra, Ölüm Dükü neredeyse tecrit edilmiş bir şekilde yaşamak üzere uzaklara gönderilmiştir. Şimdi ise Alice’e karşı hisleri arttıkça, laneti bozmaya her zamankinden daha isteklidir.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours