The Dangers in My Heart Animesinin 2. Sezonu İçin Yeni Bir Teaser Paylaşıldı

Geçtiğimiz Haziran ayında ilk sezonun sona ermesinin ardından 2. sezonu için Ocak 2024 tarihi gösterilen The Dangers in My Heart (Boku no Kokoro no Yabai Yatsu) karakterlerini içeren yeni bir teaser yayınlandı.

the dangers in my heart sezon 2

Norio Sakurai tarafından kurgulanan ve çizilen aynı addaki mangasının uyarlaması olan bu romantik komedi, sevimli hikayeleriyle, sınıfın uyumsuz çocuğu Kyotaro Ichikawa’yı ve onun güzel Anna Yamada ile giderek büyüyen sıra dışı arkadaşlığını yeni sezonuyla önümüzdeki yıl anlatmaya devam edecek.

İşte yayınlanan yeni tanıtım videosu:

The Dangers in My Heart Konusu:

Kyotaro Ichikawa, okulunun sosyal skalasının en alt basamağında zar zor tutunmaya çalışan bir çocuktur ve içten içe kendisinin psikolojik bir gerilim filminin işkence görmüş başrolü olduğuna inanmaktadır. Günlerini sınıf arkadaşlarının huzurlu hayatlarını bozmanın yollarını düşleyerek ve sınıfın popüler kızı Anna Yamada’nın peşinden koşarak geçirmektedir. Ancak Kyotaro göründüğü kadar sorunlu bir genç değildir… ve Anna’nın kendisinin de biraz tuhaf olduğu aşikar!

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours