The Banished Former Hero Lives as He Pleases Nisan’da Başlıyor!

Fantastik hafif roman serisine dayanan anime The Banished Former Hero Lives as He Pleases, yeni duyurularıyla birlikte Nisan 2024‘ten itibaren TV Tokyo ve diğer kanallarda yayınlanacağını açıkladı.

The Banished Former Hero Lives as He Pleases

The Banished Former Hero Lives as He Pleases, yeni fragmanının yanı sıra, yeni bir tanıtım afişi (yukarıda), açılış tema şarkısı sanatçısı ve yeni ekip üyelerini yayınladı. Animenin Nisan 2024‘te çıkış yapması bekleniyor.

İşte yeni seslendirme sanatçıları:

Minami Kurisaka tarafından Reese (I’m in Love with the Villainess‘taki Pipi Barlier)

Akari Kito tarafından Henriette (In/Spectre‘den Kotoko Iwanaga)

Sora Amamiya tarafından Noel (Protocol: Rain‘de Yu Saegusa)

Shouta Aoi, dizinin “EVOLVE” başlıklı açılış tema şarkısını seslendiriyor. Aoi, ayrıca ana karakter Allen‘ın seslendirmenliğini de yapmaktadır.

Orijinal The Banished Former Hero Lives as He Pleases hafif romanları Shin Kouduki tarafından yazılmış, Chocoan tarafından resimlenmiş ve Japonya’da TO Books tarafından TO Bunko baskısı altında yayınlanmıştır. Kazuomi Koga, animasyon stüdyoları Studio Deen ve Marvy Jack‘te anime uyarlamasını yönetmektedir.

İşte yayınlanan yeni fragman:

İlgili:

The Banished Former Hero Lives as He Pleases 2024 Yılında Geliyor!

The Banished Former Hero Lives as He Pleases Konusu:

Allen adında bir çocuk, Tanrı’nın lütfundan nasibini alamamış ve başarısız olarak damgalanmıştır. Fakat onun gerçek kimliği, önceki hayatının anılarına ve güçlerine sahip eski bir kahraman olmasıydı! Dük ailesinden kovulduğu için şanslı olan Allen, özgür ruhlu bir yolculuğun henüz ilk adımlarını atmaya çalışıyorken, eski nişanlısının suikast girişimiyle şoka uğrar!.. Bu dünyada keyfine bakmak isteyen eski kahraman için gönülsüz bir kahramanlık destanı başlamaktadır.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours