The Banished Former Hero Lives as He Pleases 2024 Yılında Geliyor!

Aynı isimli fantastik romanından uyarlanan anime The Banished Former Hero Lives as He Pleases (Dekisokonai to Yobareta Motoeiyuu wa Jikka kara Tsuihou sareta node Sukikatte ni Ikiru Koto ni Shita) resmi X hesabı, serinin 2024 yılında yayınlanacağını açıkladı.

Bir hayli uzun olan Japonca ismiyle “bu neymiş?” dedirten fantastik romanın anime uyarlaması içinse, müzik bestecisi olarak kendisini yakından tanıdığımız Kei Haneoka‘nın (Kaguya-sama: Love is War, Owarimonogatari) kadroya katıldığının da duyurulduğunu belirtmek isteriz.

Animenin ise henüz net tarihi belli olmamakla beraber, 2024 yılı ilk çeyrekte izleyiciyle buluşacağı düşünülüyor.

İşte serinin resmi sosyal medya kanalı tarafından yayınlanan gönderi:

The Banished Former Hero Lives as He Pleases Konusu:

Allen adında bir çocuk, Tanrı’nın lütfundan nasibini alamamış ve başarısız olarak damgalanmıştır. Fakat onun gerçek kimliği, önceki hayatının anılarına ve güçlerine sahip eski bir kahraman olmasıydı! Dük ailesinden kovulduğu için şanslı olan Allen, özgür ruhlu bir yolculuğun henüz ilk adımlarını atmaya çalışıyorken, eski nişanlısının suikast girişimiyle şoka uğrar!.. Bu dünyada keyfine bakmak isteyen eski kahraman için gönülsüz bir kahramanlık destanı başlamaktadır.

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours