Sword of the Demon Hunter Anime 2024’te Prömiyer Yapacak

Motoo Nakanishi’nin Sword of the Demon Hunter: Kijin Gentoushou roman serisinin 14. ve son cildi, geçtiğimiz Çarşamba günü romanların planlanan anime uyarlamasının 2024 yılında prömiyer yapacak bir televizyon animesi olacağını duyurdu.

Kijin Gentoushou 2024 anime

İlk olarak Eylül 2021’de haberini aldığımız Kijin Gentoushou anime adaptasyonuyla ilgili paylaşılan tanıtım afişi (yukarıda) ve gelen son bilgilere göre, artık net tarihi belli olmasa da animenin nihayet 2024 yılı içerisinde izleyicisiyle buluşmayı beklediğini söyleyebiliriz.

2 Yıl önce paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=l-0oLbHzfWw

Sword of the Demon Hunter: Kijin Gentoushou Konusu:

Edo döneminde, genç Jinta ve kız kardeşi evlerinden kaçmak zorunda kalır ve bir dağ köyüne sığınırlar. Kaçışın üzerinden yıllar geçer ve Jinta, köy tapınağının rahibesini korumaya yemin etmiş yetenekli bir kılıç ustasına dönüşmüştür. Tapınağı tehdit eden bir iblisi öldürmekle görevlendirilen Jinta, ormanda kötü niyetli yaratıkla yüzleşir, ancak şok edici bir gerçeği öğrenir. İblis, Jinta’nın gelecekte iblisle yüzleşmesi gereken yüz yetmiş yıl sonraki olaylardan bahsetmektedir. Böylece Jinta’nın zaman içinde bir iblisin peşine düştüğü ve kendi karanlık doğasıyla yüzleşmek zorunda kaldığı, birçok çağa yayılan destansı bir fantastik yolculuğu başlar.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours