Starfield Bir Oyuncuyu Ölümden Döndürdü

Geç saatlere kadar Starfield oynayan bir oyuncu, bu sayede hem kendi hem de ailesinin hayatını kurtarmayı başardı.

starfield oyun görseli

Tidyckiller adlı bir Reddit kullanıcısı, kelimenin tam anlamıyla hayatını Starfield oynamasına borçlu. Yanan binadan kurtulmayı başaran Tidyckiller, başına gelen olayı oyunun subreddit’inde paylaştı ve gece 2’ye kadar Starfield oynaması sayesinde nasıl kendisinin ve ailesinin uykusunda yanarak ölmekten kurtulduğunu anlattı.

Reddit üzerinde yaptığı paylaşım

Ne kadar heyecanlı olduğundan bahseden tidyckilla, yaptığı paylaşımda olayı bu sözlerle aktardı:

“Bu oyunu oynamak için premium sürümünü ön sipariş verdim. Bu yeni evreni deneyimlemek için 31 Ağustos gecesi uyumamaya ve mümkün olduğunca uzun süre oynamaya karar verdim. Sabah saat 2:26’da oyunu oynarken alt kattaki komşularımın dairesinden bir patlama sesi duydum.”

“Neler olduğunu görmek için oyunu durdurdum; kapıyı açtığımda merdiven boşluğumuzdan dairemize doğru alevlerin yükseldiğini gördüm. Hemen eşimi ve kedimi aldım ve bizi sadece hafif yanıklarla güvenli bir yere taşıdım. Eğer Starfield’a dalmamış olsaydım, uyuyor olacaktım ve hepimiz dumandan zehirlenerek ölecektik. Ailemi ve beni korkunç bir kaderden kurtardığı için bu oyuna teşekkür etmek istiyorum.”

Kaynak: Reddit

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir