SPY x Family Bond’un Seslendirme Sanatçısından Yeni Çalışma

Forger ailesinin en tatlı üyelerinden olan Bond’u seslendiren Matsuda Kenichirou’dan benzersiz bir çalışma hayranlarla paylaşıldı.

bond ve anya spy x family

Hepimizin ilgiyle takip ettiği SPY x FAMILY animesindeki Forger ailesinden bir başka görkemli illüstrasyon daha geliyor; bugün Bond’un (Matsuda Kenichirou) seslendirme sanatçısı, evlat edinildikten sonra yeni ailesi için elinden geleni yapmaya devam ediyor!

İşte Bond’un patileriyle SPY x FAMILY resmi X hesabında paylaşılan yeni çizim:

SPY x FAMILY Konusu:

Dünya barışı tehlikede ve gizli ajan Twilight şimdiye kadarki en zor görevini yerine getirmek zorunda – bir aile babası gibi davranmak. Sevgi dolu bir koca ve baba gibi davranarak, yüksek profilli bir politikacıya yakınlaşmak için elit bir okula sızacaktır. Aslında karısının ölümcül bir suikastçı olması ve ikisinin de birbirinin kimliğini bilmemesi dışında mükemmel şekilde gizlenmiştir. Ama biri biliyor, telepat olan evlatlık kızı!

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours