Solo Leveling 6 Ocak’ta Yayına Başlıyor!

Yaklaşan Solo Leveling anime uyarlamasının resmi hesapları bugün, yazar Chugong ve merhum sanatçı DUBU’nun (REDICE Studio) Solo Leveling manhwa’sının anime uyarlamasının 6 Ocak’tan itibaren yayınlayacağını duyurdu!

Crunchyroll tarafından bugün, serinin 6 Ocak 2024‘te Crunchyroll‘da küresel çıkışını yapacağını duyurdu. İlk bölümün tam olarak yayın takvimi ise daha sonraki bir tarihte duyurulacak.

Ayrıca animenin bitiş tema şarkısı olan krage‘nin “request” adlı şarkısının ön gösterimini yapan yeni bir tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Animenin açılış temasında ise Hiroyuki Sawano ve TOMORROW X TOGETHER‘ın seslendireceği “LEveL ” adlı parça yer alacak.

Shunsuke Nakashige, DUBU (REDICE Studio), Chugong ve h-goon tarafından Tappytoon’da yayınlanan aynı adlı dijital çizgi roman serisine dayanan Solo Leveling anime uyarlamasını A-1 Pictures‘da yönetiyor. Noboru Kimura’nın senaryosunu üstleneceği animenin, karakter tasarımları Tomoko Sudo’ya, canavar tasarımları ise Hirotaka Tokuda’ya ait.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Solo Leveling Konusu:

Tüm İnsanlığın En Zayıf Avcısı olarak bilinen E-seviye avcı Jinwoo Sung’un baskınlara katkısı, öldürülmemeye çalışmaktan ibarettir. Ne yazık ki annesinin hastane masrafları, kız kardeşinin okul masrafları ve kendisinin iş bulamaması yüzünden hayatını tehlikeye atmaktan başka çaresi yoktur. Bu yüzden daha fazla para kazanmak için bir fırsat ortaya çıktığında, bunu değerlendirmekten başka çaresi yoktur… Tek gereken şey gücü şimdiye kadar gördüğü her şeyden daha üstün olan bir varlıkla yüz yüze gelmesidir!

Kaynak: Crunchyroll, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours