Re:Monster Serisi Anime Adaptasyonu Alıyor!

Re:Monster serisinin anime uyarlaması için kurulan resmi Twitter hesabı tarafından paylaşılan tanıtım fragmanının ardından, seriyle ilgili yeni bir bilgi daha hayranlarla paylaşıldı: açılış tema şarkısı!

re:monster anime

Daha önce duyurulan Re:Monster anime uyarlamasının resmi Twitter hesabı, serinin açılış tema şarkısının Koreli erkek grubu 2PM‘den Chan-sung (Blue Exorcist kapanış teması) ve 2AM grubundan Changmin‘in yer aldığı AK-69‘dan “Into the Fire” olacağını açıkladı.

Serinin ne zaman yayınlanacağı konusunda önümüzdeki günlerde bilgi verileceği düşünülüyor. Ancak muhtemelen 2024 yılında gelecek animelerin arasında yer alacağını söyleyebiliriz.

Yayınlanan duyuruya aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Serinin anime adaptasyonuyla ilgili daha önce yayınlanan tanıtım fragmanı ise burada:

Re:Monster Konusu:

Genç bir adam alçak bir goblin olarak hayata yeniden başladığında, bu aksiyon dolu Shounen fantastik mangada güç, zeka ve korkunç bir iştahın birleşimiyle tüm engelleri aşıyor!

Tomokui Kanata zamansız bir ölüm yaşadı ama maceraları henüz bitmedi. Canavarlar ve sihirle dolu fantastik bir dünyada, alçakgönüllü bir goblin olarak yeniden doğuyor! Ancak Kanata ya da yeni adıyla Gob-Rou, bunun kendisini durdurmasına izin vermeyecektir. Eski hayatından kalan anılar, yepyeni bir beden ve korkunç bir iştahın birleşimiyle Gob-Rou, güçlerini kazanmak için diğer yaratıkları yemesi gereken bu yeni dünyada başarılı olur. Bu aksiyon dolu fantezide hayatta kalmak için güç, zeka ve kuvvetli bir mide gerekiyor!

Kaynak: Crunchyroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours