Rascal Does Not Dream Serisi “University Student Arc” Anime’sini Duyurdu

Yıllardır en popüler seriler arasında gösterilen Seishun Buta Yarou (Rascal Does Not Dream) roman serisinin animesi için ‘Yeni Yıl Özel’ canlı yayınında, “University Student Arc“ın anime uyarlamasını duyuran bir tanıtım videosunu yayınladı!

Rascal Does Not Dream university student arc

Tuhaf ve bazen paranormal olaylarla uğraşan ergenleri konu alan bir hafif roman serisi olan Rascal Does Not Dream, “Daigakusei Hen” (College Student Edition) hikaye yayınında yeni bir anime uyarlaması duyuruldu. Tanıtım videosu (aşağıda) haricinde ise yeni anime hakkında henüz başka bir ayrıntı paylaşılmadı.

Ayrıca, 12 – 24 Mart 2024 tarihleri arasında Tokyo’daki Matsuya Ginza mağazasının 8. katında bulunan Event Square mekanında sahnelenecek olan “Rascal Does Not Dream of School Memories – Aobuta Exhibition” sanat sergisi için yeni bir tanıtım afişi (yukarıda) yayınlandı. Daha sonra Nagoya, Osaka ve Kyoto’da da ek sergiler düzenlenecek.

Orijinal Rascal Does Not Dream romanları Hajime Kamoshida tarafından yazıldı, Keiji Mizoguchi tarafından resmedildi ve Japonya’da ASCII Media Works tarafından Dengeki Bunko markası altında yayınlanmaktadır.

Rascal Does Not Dream romanları daha önce 2018 TV animesi (Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai), 2019 anime filmi (Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl) ve iki 2023 anime filmine (Rascal Does Not Dream of a Sister Venturing Out ve Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid) uyarlandı. Soichi Masui, animasyon stüdyosu CloverWorks‘te önceki uyarlamaları yönetti.

İşte yayınlanan tanıtım videosu:

İlgili:

Rascal Does Not Dream Serisi Üniversite Arkını Animeye Uyarlayacak

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid Konusu:

Nihayet Mai’nin lise mezuniyet günü gelmiştir. Sakuta heyecanla kız arkadaşını beklerken, karşısına ona tıpatıp benzeyen bir ilkokul öğrencisi çıkar. Tüm yanlış sebeplerden dolayı şüpheci yaklaşır… Bu arada, Sakuta ve Kaede’nin babası aniden arar ve annelerinin kızını görmek istediğini söyler. Kaede ise durumu dayanamayacağı kadar ağır olduğu için hastaneye kaldırılmıştı, peki şimdi ne istiyor olabilirdi ki?

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours