Pon no Michi 5 Ocak Prömiyerine Gün Sayıyor

Orijinal mahjong animesi Pon no Michi‘nin (The Way of Pon) resmi web sitesi tarafından animenin 5 Ocak‘ta yayınlanacağı kesinleştirildi. Web sitesi ayrıca Haneru Emi için bir karakter tanıtım videosu da paylaştı.

pon no michi anime

Mahjong oynarken her zaman soğukkanlılığınızı korumalısınız ve bunu Hibiku Yamamura (Tengoku Daimakyo’da Tokio) tarafından seslendirilen ve yakında yayınlanacak olan orijinal anime serisi Pon no Michi‘deki Haneru Emi’den daha iyi kimse yapamaz.

Pon no Michi, IIS-P ve Negi Haruba (The Quintessential Quintuplets yaratıcısı) tarafından tasarlanan orijinal bir projedir. Yeni seri 5 Ocak 2024‘teki prömiyeri için OLM stüdyosunda, senaryo yazarı olarak da görev yapan Tatsuma Minamikawa (Fire Force 2. sezon) tarafından yönetilecek.

İşte yayınlanan karakter tanıtım fragmanı:

Pon no Michi Konusu:

Hiroşima Eyaletinin Onomichi Şehrinde yaşayan liseli bir kız olan Nashiko Jippensha’nın başı evinden atıldıktan sonra derde girer. Sürekli “Arkadaşlarımla takılabileceğim bir yerim yok…” diye iç gerirmektedir. Naoko ise babasının eskiden işlettiği salonun artık boş olduğunu öğrenince, burayı herkesin toplanabileceği bir yer olarak yeniden inşa etmeye karar verir.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours