Overlord: The Sacred Kingdom Anime Filmi Prömiyer Tarihi Duyuruldu!

Kadokawa, Overlord animesi için yeni film projesi olan Overlord Movie 3: Sei Oukoku-hen (Overlord: The Sacred Kingdom Arc) için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Film bu yıl gösterime girecek.

Overlord: The Sacred Kingdom Anime Film

2021 yılındaki ilk duyurusunun üzerinden yaklaşık üç yıl geçtikten sonra, Overlord‘un Sacred Kingdom arcını uyarlayan anime filminin 2024 yılında Japon sinemalarında gösterime gireceği bugün resmi olarak duyuruldu.

Üstelik, Naoyuki Ito‘nun MADHOUSE (Frieren: Beyond Journey’s End) stüdyosunda popüler uyarlamayı yönetmeye devam ettiğini doğrulayan havalı bir tanıtım fragmanı da yayınlandı!

Kugane Maruyama orijinal Overlord novel serisine 2010 yılında çevrimiçi olarak başladı ve Kadokawa’nın Enterbrain baskısı 2012 yılında so-bin’in çizimleriyle seriyi basılı olarak yayınladı. Şirket ayrıca Hugin Miyama ve Satoshi Ōshio‘nun manga uyarlamasını da yayınlıyor. Romanların iki cilt ardından sona ermesi planlanıyor.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Overlord Konusu:

Popüler bir MMORPG‘nin kalıcı olarak kapatılması planlandığında, deneyimli oyuncu Momonga oyundan çıkmayı reddeder. NPC’ler kendi kişiliklerini ve zihinlerini geliştirmeye başladığında ise yeteneklerini oyunun yeni efendisi olarak kullanmaya karar verir.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours