Onmyouji Anime Kadrosunu ve 2023 Çıkış Tarihini Duyurdu

Netflix Japonya’nın resmi Twitter hesabı Cuma günü, Baku Yumemakura’nın Onmyouji roman serisinin orijinal anime uyarlamasının ana kadrosunu duyurdu. Animasyonun dünya prömiyeri 28 Kasım’da sadece Netflix’te yapılması planlanıyor.

onmyouji anime kadrosu seslendirmenler va

Duyurulan Kadroda:

Animeyi Soubi Yamamoto (Meganebu!) yönetiyor ve Marvy Jack stüdyosunda üretiliyor. Senaryo Natsu Hashimoto (Oshiete Hokusai! The Animation) ve Yuiko Katou (Aguu: Tensai Ningyou) tarafından yazılıyor.

Yumemakura’nın tarihi fantastik romanı, ilk olarak All Yomimono dergisinin Eylül 1986 tarihli sayısında bir dizi kısa öykü olarak yazılmaya başlandı. Bungeishunjuu, öyküleri sırasıyla Ağustos 1998 ve Şubat 1991’de tankobon ve bunkoban formatında yayınladı. Yumemakura ayrıca Mart 2000’de Asahi Shimbun tarafından tankobon ve Temmuz 2003’te Bungeishunjuu tarafından bunkoban formatında yayımlanan roman tarzı öyküler de kaleme aldı. Son olarak, Eylül 2005’te iki bölümden oluşan bir roman yayımladı.

onmyouji anime karakterler

Onmyouji konusu:

Onmyouji, beceriksiz saray soylusu Minamoto no Hiromasa ile tanışıp arkadaş olan ünlü onmyouji Abe no Seimei’nin hikayesini anlatıyor. Birlikte çalışarak Heian-kyou’yu, imparatorun ölümünü gizlice planlayan muhalif onmyouji Douman’a karşı savunurlar.

Kaynak: MAL, Cinematoday

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir