Magic the Gathering Arena Türkçe Rehber & Oynanış

Selam herkese! Gwent, Hearthstone, Yu-Gi-Oh! gibi TCG (Trading Card Game)’lerin babası olan Magic the Gathering ile karşınızdayım. 1993 senesinden bu yana kart setleri çıkaran bu yapım halen daha güncelliğini korumakta. Çıkışından bu yana fiziksel olarak oynanan bu oyun, 2019 senesinde tam sürümüyle çıkış yapan Magic the Gathering Arena ile dijitale taşındı.

Bir süredir uzaktan takip etmeyi tercih ettiğim ama iki hafta kadar önce içerisine dalmaya hazır hissettiğim bu oyun için kanalımda oynanış ve rehber videoları yayımlıyorum. Rehber demem sizi yanıltmasın aslında amacım; hem çevremdeki arkadaşlarıma bu oyunu tanıtmak, hem de benden daha deneyimli insanlarla tanışıp beraber tecrübe sahibi olmak. Siz de eğer Gwent, Hearthstone vb. kart oyunlarından hoşlanıyorsanız bir göz atmanızı öneririm. Ayrıca Doctor Who hayranlarından müjdemi isterim! 13 Ekim tarihinde Doctor Who seti çıkacak. Sevdiğiniz, tanıdığınız karakterlerle deste oluşturmak gibisi yok.

magic the gathering arena oyun görsel
magic the gathering arena oyun görsel

Kanalda: “BONG: Bu Olay Nereye Gider”, “BHAB: Bu Hikayedeki Ard Ben miyim?” ve “HABU: Hadi Buyur…” olmak üzere podcast içerikleri ve Magic The Gathering: Arena oynanış ve rehber içerikleri bulunmakta. Eğer ilginizi çekiyorsa yorumlarda bana bir selam bırakmayı unutmayın!

Youtube Kanal Linki

Cenker http://youtube.com/@rekknec

Twitter / X : rekknec
Discord: rekknec

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours