Karasu wa Aruji wo Erabanai Nisan 2024’te Animeye Uyarlanıyor

NHK resmi sosyal medya adresi, 24 Ekim’de Chisato Abe‘nin fantastik romanı Karasu wa Aruji wo Erabanai’nin (The Raven Does Not Choose its Master) anime uyarlamasının 2024’te prömiyer yapmak üzere çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Karasu wa Aruji wo Erabanai anime 2024

Roman serisi Yatagarasu (Doğu Asya halk mitolojilerinde görülen efsanevi tanrı-kargaların bir çeşidinin Japonca adı) dünyasına odaklanmaktadır. Yatagarasu’lar insan ve karga formları arasında şekil değiştirebilmekte ve Yatagarasu Tanrısı Yamagami tarafından yaratılan paralel bir evren olan Yamauchi dünyasında yaşamaktadır. Yamauchi’de yatagarasular Heian dönemi Japonya’sını çağrıştıran bir toplumda yaşarlar ve paralel dünya bizim insan dünyamıza bağlı kalır.

Nisan 2024‘te beklediğimiz animenin NHK Anime tarafından yapılan duyurusu ise:

Karasu wa Aruji wo Erabenai Konusu:

Hikaye, insan ve karga formları arasında dönüşüm yapabilen Yatagarasu klanı tarafından yönetilen Yamauchi adlı alternatif bir dünyada geçmektedir. Güzel ve ilgi çekici bir Yatagarasu çocuğu olan Yukiya, genç prense hizmet etmesi için seçilir. Bir yandan komplolarla dolu imparatorluk sarayında çeşitli olaylarla karşılaşırken, bir yandan da genç prensle tuhaf bir efendi-hizmetkâr ilişkisi kurar.

Kaynak: NHK, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours