Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? 5. Sezonuna Hazırlanıyor!

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka -yani Danmachi-) serisinin 10. yıldönümü etkinliğinde, animenin beşinci sezonunun yapılacağı duyuruldu.

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? 5

Yapılan etkinlikte yapımcı şirket tarafından Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? serisinin 5. sezonu için bir tanıtım videosu ve afişi de yayınlandı. Dördüncü sezonu 23 Temmuz 2022’den 18 Mart 2023’e kadar yayın sürecinde kalan serinin 5. sezonu içinse henüz net bir tarih için erken olduğunu vurgulamakla beraber, 2024 yılında gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

İşte yayınlanan tanıtım videosu:

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (Danmachi) Konusu:

Hareketli Orario şehrinde hayat hiç sıkıcı değildir, özellikle de ülkedeki en büyük maceracı olmayı uman saf bir genç olan Bell Cranel için. Yalnız tanrıça Hestia ile tesadüfen karşılaştıktan sonraysa hayalleri gerçeğe biraz daha yaklaşır. Onun da desteğiyle Bell, şehrin sadece “Zindan” olarak bilinen canavarlarla dolu yeraltı mezarlarının derinliklerine doğru fantastik bir maceraya atılır. Bu korkunç labirentin dehlizlerinde ölüm her köşede pusudadır ve gölgelerin arasında gizemli bir güç hareket etmektedir.

Yüzeyde bile hayatta kalmak zor kazanılan bir ayrıcalıktır. Gerçekten de tanrıların ve insanların birlikte yaşadığı ve çalıştığı bir dünyada hiçbir şey kesin değildir, özellikle de geçinmekte zorlandıkları zamanlarda. Yine de kesin olan bir şey var: Bu zorlu hikâyenin yılmak bilmeyen iyimser kahramanını sayısız hata, zafer ve dostluk bekliyor.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours