I’ll Become a Villainess Who Goes Down in History Anime Uyarlaması Ekim 2024’te Yayınlanacak

Izumi Ōkido‘nun Rekishi ni Nokoru Akujo ni Naru zo (I’ll Become a Villainess Who Goes Down in History) light novel serisinin televizyon animesi ekibi tarafından, anime uyarlamasıyla ilgili yeni bir tanıtım afişi ve 12 yeni seslendirme kadrosunu açıklandı.

I'll Become a Villainess Who Goes Down in History anime

I’ll Become a Villainess Who Goes Down in History (Rekishi ni Nokoru Akujo ni Naru zo) animesi için açılan resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları tarafından, bugün yepyeni bir tanıtım afişi (yukarıda) ve bir dizi ek seslendirme kadrosunu ortaya çıkardı.

İşte yeni açıklanan seslendirme kadrosu:

Jill rolünde Rie Takahashi
Will rolünde Hiroshi Yanaka
Cather Liz rolünde Manaka Iwami
Albert Williams rolünde Ryota Ohsaka
Alan Williams rolünde Kōhei Amasaki
Henry Williams rolünde Haruki Ishiya
Eric Hudson rolünde Kent Itō
Finn Smith rolünde Ayumu Murase
Gale Evans rolünde Shōya Chiba
Curtis Kenwood rolünde Nobuhiko Okamoto
Arnold Williams rolünde Kazuyuki Okitsu
Luke Seeker rolünde ise Takehito Koyasu görev alacak.

Izumi Okido ve Jun Hayase‘nin romanlarından uyarlanan I’ll Become a Villainess Who Goes Down in History animesinin yönetmenliğini stüdyo Maho Film‘de Yuji Yanase (By the Grace of the Gods) üstlenirken, serinin kompozitörlüğü Sawako Hirabayashi‘ye, karakter tasarımları Eri Kojima ve Yuko Watanabe‘ye, müzikleri ise Moe Hyuga‘ya ait.

Fantastik aşk serisinin anime uyarlaması, Ekim 2024‘te yayınlanmaya başlayacak.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

I’ll Become a Villainess Who Goes Down in History konusu:

“Sözde hizmetinizin canı cehenneme! Tarihe kötü adam olarak geçeceğim!”

Ben, tüm o ilkel ve düzgün kadın kahramanlardan nefret eden kız, en sevdiğim fantezi flört simülasyonu dünyasında kötü adam olarak yeniden doğdum! Bu benim hayalimin gerçekleşmesi, bu yüzden dünyanın en büyük kötü adamı olarak tarihe izimi bırakacağım! Ancak bunu yapmak için çok daha güçlü ve zeki olmam gerekecek. Tek bir sorun var, ben kötü olmaya çalıştıkça prens bana daha çok aşık oluyor! Bu gidişle tarihteki yerimi hak edebilecek miyim?

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours