How to Become Ordinary Anime Temmuz 2024’te Yayınlanacak!

TV Asahi tarafından, Honobu Yonezawa‘nın Shoshimin (How to Become Ordinary) gizem romanı serisinin 2024 Temmuz ayında kanalın NUMAnimation bloğunda yayınlanacak bir anime uyarlamasına ilham verdiğini duyurdu.

how to become ordinary

İlk olarak 2004 yılında yayınlanan ve ünlü Hyouka‘nın da yazarı olan Honobu Yonezawa’nın “Shoshimin” roman serisi resmi olarak bir TV anime uyarlamasına kavuşuyor. İngilizce “How to Become Ordinary” başlığını taşıyan tanıtım afişinin yanı sıra tanıtım fragmanı, seslendirme kadrosu ve Temmuz 2024‘te yayınlanacak olan prömiyer tarihi de açıklandı.

Seslendirme ekibinde ise:

Shuichiro Umeda (Zom 100: Bucket List of the Dead‘deki Akira) Jogoro Kobato’yu

Hina Yomiya (The Dangers in My Heart‘daki Anna) ise Yuki Osanai’yi seslendirecek.

Mamoru Kanbe (The Promised Neverland, The Perfect Insider) Lapin Track stüdyosunda uyarlamayı yönetirken, Toshiya Ono serinin kompozitörü, Atsushi Saito (Love Live! Superstar!!) karakter tasarımcısı ve Takahiro Obata (The Promised Neverland) ise müzik bestecisi olarak görev alıyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Shoshimin (How to Become Ordinary) Konusu:

Hikaye, acı verici bir deneyimden sonra sessiz ve sıradan bir hayat yaşamak isteyen Jōgorō Kobato‘ya odaklanıyor. O ve Yuki Osanai, Yuki de aynı şeyi istediği için “karşılıklı yarar sağlayan bir ilişki” kurarlar. Sıradan insanlar olarak huzurlu günler geçirme planıyla sınıf arkadaşı olarak liseye başlarlar, ancak ne yazık ki birbiri ardına meydana gelen gizemler ve felaketlerle sarmalanmaya devam ederler.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours