Hibike! Euphonium 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Kyoto Animation‘ın Hibike! Euphonium (Sound! Euphonium) serisinin resmi web sitesi tarafından, animenin üçüncü sezonunun resmi tanıtım fragmanı yayınlanmaya başladı.

Hibike! Euphonium 3. sezon

Nisan 2024‘te Japonya’da prömiyer yapacak olan Hibike! Euphonium 3. sezonda, Haruka Tomatsu, seriye eklenen yeni karakter Mayu Kuroe’yi seslendiriyor.

Animenin yeni sezonunda ise sevimli karakterimiz Kumiko‘nun lisedeki üçüncü yılı konu alınacak.

Serinin orijinal yazarı Ayano Takeda tarafından, Kumiko’nun lisedeki üçüncü yılının hikayesini iki roman cildi halinde yayınlandı. İlk cilt Nisan 2019’da, ikinci cilt ise Haziran 2019’da paylaşılmıştı.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

İlgili:

Hibike! Euphonium 3. Sezonuyla Geri Dönüyor!

Hibike! Euphonium (Sound! Euphonium) Konusu:

Kumiko Oumae artık Kitauji Lisesi’ne kaydolmuştur ve geçmişini unutmayı ummaktadır. Yeni bir başlangıç yapma arzusuna rağmen, yeni arkadaşları Sapphire Kawashima ve Hazuki Katou tarafından okulun bando kulübüne sürüklenir ve bir kez daha euphonium çalmak zorunda kalır.

Bando şu anki haliyle, bırakın ulusal düzeyde yarışmayı, yerel festival Sunfest’e bile katılamayacak haldedir. Neyse ki grubun yeni danışmanı Noboru Taki onlara bir seçenek sunar: rahatlayıp eğlenebilirler ya da çok çalışıp ulusal yarışmalara katılmaya çalışabilirler. Ortaokuldaki hatalarını tekrarlamak istemeyen Kumiko, ulusal yarışmalara katılıp katılmama konusunda şüphelidir. Kaosun ortasında, eski grup arkadaşı Reina Kousaka’nın (acı bir ilişki yaşadığı), Kitauji’nin kulübüne katıldığını öğrenir. Noboru’nun sıkı eğitiminin baskısı altında, Kumiko ve grup arkadaşları mücadelelerinin üstesinden gelmeyi ve birlikte başarıya ulaşmayı öğrenmek zorundadır.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours