Haigakura Mangası 2024 Yılında Anime Oluyor

Geçtiğimiz hafta Frontier Works tarafından Shinobu Takayama’nın “Haigakura” adlı mangasının televizyon anime uyarlaması için resmi bir web sitesi açıldı ve bir teaser görseli (aşağıdaki resimde) hayranlarla paylaşıldı. Animenin 2024 yılında gösterime girmesi planlanıyor.

haigakura anime adaptasyonu

Takayama’nın fantastik mangası Ocak 2008’de Zero-Sum WARD dergisinde yayınlanmaya başlandı. Zero-Sum WARD’ın yayımına son verilmesinin ardından manga, Eylül 2015’te Zero-Sum Online dergisine taşındı. 24 Ağustos itibariyle 16 cilt yayınlanmış bulunmakta. Manganın ciltlerinin toplamda 1,3 milyon kopyası piyasada bulunmaktadır.

haigakura manga visual görsel

Haigakura konusu:

Tanrıların olduğu başka bir dünyada geçen hikayemizde, bu dünya gökyüzünün üstünde ve okyanusun altında uzanmaktadır. Dört kötü tanrı sütun görevi görerek bu dünyayı destekliyordu, ancak bu dünyada yaşayan diğer tüm küçük tanrılar da dahil olmak üzere kaçtılar. Böylece Kashikan denilen insanlar ortaya çıktı. Onların görevi ise kaçan tanrıları yakalamak ve düzeni yeniden sağlamaktır.

Ana karakterimiz Ichiyou, üvey babasının özgürlüğünü geri kazanmak için bu işi istemeyerek de olsa üstlenen bir Kashikan’dır. Bir kaplan olan üvey babası, kaçan dört tanrının yerine geçmek üzere yakalanmıştır. Ichiyou’nun ana amacı ise kötü tanrıları yeniden ele geçirmek ve eskiden yaşadığı huzurlu hayatı geri almaktır.

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir