Go! Go! Loser Ranger! 2. Sezon 2025’te Başlıyor!

Negi Haruba‘nın Go! Go! Loser Ranger! (Sentai Daishikkaku) mangasının televizyon animesinin final bölümü olan 12. bölüm, geçtiğimiz gün 2. sezonun da haberini vererek yayınlandı.

go go loser ranger sentai daishikkaku 2. sezon

Adalet asla uyumaz ve kötülük asla dinlenmez! Japonya’da 1. Sezonun on ikinci ve son bölümünün yayınlanmasının hemen ardından, Go! Go! Loser Ranger! anime serisinin resmi hesapları tarafından, 2025‘te yayınlanmak üzere ikinci bir sezonun yapım aşamasında olduğu duyuruldu.

Ek olarak, bir tanıtım fragmanı ve yönetmen Keiichi Sato‘nun hayranlara izledikleri için teşekkür ettiği bir hatıra illüstrasyonu (yukarıda) da yayınlandı.

Negi Haruba‘nın mangasından uyarlanan Go! Go! Loser Ranger! Keiichi Sato (Tiger & Bunny) tarafından Yostar Pictures stüdyosunda yönetildi, seri kompozisyonu Keiichiro Ochi (UNDER NINJA), karakter tasarımları Kahoko Koseki ve müzikleri ise Yoshihiro Ike (Akiba Maid War) tarafından yapıldı.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Go! Go! Loser Ranger! (Sentai Daishikkaku) konusu:

Ya canavarlar ve Korucu Gücü arasında 13 yıldır süren hayatta kalma savaşı aslında başından beri bir palavraysa? Eski sığınaklarının ve patronlarının yok edilmesiyle hayatta kalan Duster‘lar, her zaman yenilecekleri haftalık Pazar Karşılaşması’na katılmak için Ranger Force ile gizli bir anlaşma yapar. Bu maskaralıktan bıkan Fighter D ise sonunda bir kez ve sonsuza dek sürecek bir değişiklik yapmak için adım atar!

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours