Classroom of the Elite 3. Sezon Prömiyer Tarihi Duyuruldu!

Kadokawa tarafından, 2023’te çeşitli nedenlerden ötürü ertelenen Classroom of the Elite (Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e) animesinin üçüncü sezonunun 2024 prömiyer tarihi hayranlarla paylaşıldı!

Classroom of the Elite 3. Sezon 2024

Bugün Classroom of the Elite‘in resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında üçüncü anime sezonunun 3 Ocak‘ta Japonya’da TSİ 22:30’da prömiyer yapacağını duyurmasıyla okul heyecanı yakında yeniden başlayacak.

Shogo Kinugasa ve Sunsaku Tomose’nin romanlarından uyarlanan Classroom of the Elite‘in baş yönetmenliğini Hiroyuki Hashimoto ve Seiji Kishi, yönetmenliğini Lerche stüdyosunda Yoshihito Nishoji (Toilet-bound Hanako-kun, given), dizi kompozisyonunu Hayato Kazano ve karakter tasarımlarını ise Kazuaki Morita üstleniyor.

Psikolojik dram animelerinin hayranıysanız veya gelecek yıldan önce bir tazelemeye ihtiyacınız varsa, Classroom of the Elite‘in ilk iki sezonunu Crunchyroll üzerinden izleyebilirsiniz.

İşte yapılan resmi duyuru:

Classroom of the Elite Konusu:

Kiyotaka Ayanokoji, öğrencilerinin %100’ünün üniversiteye gittiği ya da iş bulduğu söylenen Tokyo Koudo Ikusei Lisesi’ne yeni kaydolmuştur. Ancak ne yazık ki okulun tüm sorunlu çocuklarıyla dolu olan 1-D sınıfına düşer.

Dahası, okul her ay öğrencilere nakit değeri 100.000 yen olan puanlar vermektedir ve sınıflarda ders sırasında konuşmanın, uyumanın ve hatta sabotajın serbest olduğu bir laissez-faire (yapmalarına müsaade edin) politikası uygulanmaktadır.

Bir ay sonra, Ayanokoji, Horikita ve D Sınıfı öğrencileri okullarındaki sistemin gerçek yüzünü öğrenirler…

Kaynak: Crunchyroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours