Che Lingo ve Miku Nakamura’dan Crunchyroll Sonbahar Anime Fragmanı İçin Ortak Çalışma

Crunchyroll, Sonbahar 2023 anime sezonu için tanıtım fragmanında Cö Shu Nie’nin solisti Miku Nakamura’yla birlikte eşlik edecek olan Güney Londralı rapçi Che Lingo’nun “Lifetime” adlı yeni şarkısının yaratılmasıyla ilgili bir video yayınladı.

che lingo miku nakamura lifetime

Crunchyroll platformu ilk kez içeriklerine yönelik bir şarkı yayınlıyor. Şarkının tam sürümü Spotify ve Apple Music de dahil olmak üzere birçok platformdan dinlenebilir. Crunchyroll fragmanında yer alan animeler arasında SPY x FAMILY, One Piece, Jujutsu Kaisen, Dr. Stone: Yeni Dünya, Frieren: Beyond Journey’s End, The Ancient Magus Bride, Goblin Slayer ve diğerleri yer alıyor.

İşte Che Lingo – LIFETIME

‘LIFETIME’ şarkısıyla ilgili YouTube’da yayınlanan sahne arkası videosunda ise Che Lingo şarkının epik savaş, karanlık fantezi ve macera temalı olduğundan bahsediyor. Naruto’yu izlediğini hatırlıyor ve: “İnsanlar birbirleriyle anlaşamaz ve savaşırlardı fakat her şeye rağmen birbirlerine karşı sevgi beslemeyi başarırlardı. Tüm bu farklı ilkeler, zorluklar yaşasak da olumlu sonuçlarla çıkmamızı kolaylaştırırdı.” diye ekliyor.

Ayrıca videoda bolca Miku Nakamura görüyoruz:

Kaynak: Crunchyroll, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours