Call of the Night Mangası İçin Yolun Sonu Göründü!

Shogakukan’ın Weekly Shonen Sunday dergisinin 51. sayısı, Kotoyama‘nın Call of the Night (Yofukashi no Uta) mangasının 200. bölümüyle sona ereceğini doğruladı. Herhangi bir gecikme yaşanmazsa manga 10 Ocak‘ta final verecek.

call of the night manga

Shonen Sunday dergisi, dört yılı aşkın bir süredir basılmakta olan Kotoyama’nın Call of the Night mangasının, Nazuna ve Kou ile toplam 200 mehtaplı gezintinin kalan sekiz bölümün ardından sona ereceğini bugün resmen duyurdu.

Kotoyama‘nın Call of the Night mangası ilk olarak Ağustos 2019’da serileştirildi ve şu anda toplanan 18 cildi kapsıyor ve resmi olarak VIZ Media tarafından İngilizce olarak yayınlandı. Tomoyuki Itamura tarafından LIDEN FILMS stüdyosunda yönetilen 13 bölümlük anime uyarlaması ise 2022 yazında ilk sezonuyla yayın hayatına başladı ve başrollerinde Sora Amamiya ve Gen Sato yer aldı.

İşte serinin anime adaptasyonuna ait daha önce yayınlanmış fragman:

Call of the Night (Yofukashi no Uta) Konusu:

Uykusuz bir gecede, Kou sokaklarda yürümek için dışarı çıkar. Onun için karanlıktan sonra hayat bir keşiftir! Çapkın Nazuna, Kou’yu geceyi geçirmek için terk edilmiş bir binadaki evine davet ettiğinde ise Kou çok heyecanlanır! Ama sonra boynunda biraz fazla ısırılmış öpücüklerle uyanır… Gece maceraları, sohbetler ve şekerlemeler için her gece onunla buluşmasını sağlayan şey sadece kanının lezzetli tadı mı? Yoksa başka bir şey mi? Ardından Kou’nun geçmişinden sevimli bir kız ortaya çıkıp Kou’nun dikkatini çekmek için yarışmaya başlayınca, Kou’nun ölümsüzlerle tomurcuklanan ilişkisi teste tabi tutuluyor!

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours